Hlas má své tváře. Představujeme kandidáty

Hlas má své tváře. Představujeme kandidáty
22. 4. 2019
Rovnou dva volební spoty představilo hnutí Hlas na čtvrteční tiskové konferenci. Oficiální video představuje lídra kandidátky Pavla Teličku, druhé zbytek kandidátky. Díky nim už má Hlas i svou tvář, tedy vlastně hned několik zajímavých a neokoukaných tváří.

„Kandidátka nabízí zajímavý mix lidí nejrůznějších profesí i různých věkových generací. Z celkového složení jsem nadšený. Je pestré, zajímavé a plné perspektivních lidí, kteří chtějí přinést do politiky pozitivní změny. Myslím, že má Hlas skutečně na čem stavět,“ uvedl místopředseda Evropského parlamentu a lídr kandidátky do evropských voleb Pavel Telička, který v kampani vystupuje se sloganem ‚Workoholik ve vašich službách‘.

Kromě přípravného výboru, který tvoří europoslanci Pavel Telička a Petr Ježek, advokát Aleš Novák a sociolog Martin Převrátil za hnutí Hlas kandiduje i právnička a zastupitelka Jablonce nad Nisou Michaela Tejmlová či soudní překladatelka Mona Nechvátalová. Průměrný věk kandidátů je 38,1 let. Mezi nejmladší patří Michael Živěla, Michael Pascal Večeř, Kateřina Novotná či Jakub Červenka. Kompletní seznam kandidátů naleznete níže.

„Svou kandidaturu za hnutí hlas vnímám jako skvělou příležitost ke spolupráci s lidmi, kteří vědí, jak Evropská unie funguje, a kteří ji chtějí stejně jako já měnit k lepšímu,“ vysvětluje ‚první dáma‘ kandidátky Michaela Tejmlová. „Namísto toho, abych volil to nejmenší zlo, jsem se rozhodl využít příležitosti a kandidovat do Evropského parlamentu s partou podobně smýšlejících lidí,“ dodává Jakub Červenka, „na českém politické trhu totiž chybí liberální, progresivní a středová síla, která by tvrdě bojovala za posílení hlasu České republiky v Evropské unii.“

Setkání s Hlasem

1. 5. 2024 - Praha
4. 5. 2024 - Plzeň

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru