Hlas pokračuje dál! Evropské volby byly odrazovým můstkem

Hlas pokračuje dál! Evropské volby byly odrazovým můstkem
27. 5. 2019
Ačkoliv se nedokázalo hnutí Hlas dostat přes nutnou pětiprocentní hranici, svou činnost rozhodně nekončí. „Jedeme dál,“ vzkazují jeho zakladatelé.

Hnutí Hlas jsme zakládali na počátku února s tím, že z něj chceme vybudovat novou politickou platformu, která se postupem času pevně etabluje na české i evropské politické scéně. Evropské volby byly naším prvním cílem. A i když jsme nakonec nebyli schopni přeskočit nutnou pětiprocentní hranici, jsme stále přesvědčení, že je tady pro takový politický subjekt, který jsme voličům nabídli, prostor i zájem.

Hlas tedy rozhodně nekončí a jede dál! Neskutečně nás motivuje velké množství mladých, energických a perspektivních lidí, kteří se kolem nás během uplynulých týdnů shromáždili. Jejich cíl je stejný jako ten náš – přinést do politiky pozitivní změny. Ne honička za kariérou. Nejedná se při tom jen o naše kandidáty, ale také o ambasadory, členy a celý širší tým. Jsme přesvědčeni, že přesně takové lidi česká i evropská politika potřebuje. Stejně tak potřebuje politický subjekt, jakým je Hlas. Proto to pro nás evropskými volbami rozhodně nekončí. Jedeme dál a své kandidáty vyšleme i do dalších voleb.

Závěrem nám dovolte poděkovat všem, kteří nás podpořili a kteří nám věřili. V prvé řadě děkujeme voličům, kteří nám důvěřovali a dali nám svůj hlas. Byť se nyní může zdát, že tyto hlasy propadly, není tomu tak. Nakoply nás a věříme, že v dalších volbách dokážeme přesvědčit opět o další procenta lidí více. Děkujeme rovněž našim dárcům, díky nimž jsme mohli informace o Hlasu nabízet širokému publiku a dostat se tak do širšího povědomí. V neposlední řadě děkujeme také našemu týmu, kandidátům a ambasadorům, kteří odvedli v relativně omezeném čase neskutečnou práci.

Takže ještě jednou díky! Brzy se od nás dozvíte více informací o dalším směřování hnutí Hlas!

Setkání s Hlasem

1. 5. 2024 - Praha
4. 5. 2024 - Plzeň

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru