Hlas pořádal piknik ve Stromovce. Chystá i další neformální akce

Hlas pořádal piknik ve Stromovce. Chystá i další neformální akce
17. 9. 2019
Hlas se rozhodl využít jednoho z posledních slunečních odpolední k pikniku. Na něm se neformálně sešli nejen jeho členové, ale rovněž lidé mimo hnutí. „Takových akcí plánujeme rozhodně víc,“ řekl předseda hnutí Hlas Pavel Telička, který na piknik, jenž se uskutečnil ve čtvrtek 12. září ve Stromovce, dorazil i se svými psy.

„Plánujeme výjezdy do krajů, ale chceme se s lidmi samozřejmě setkávat i v Praze,“ vysvětlil Telička. A místopředsedkyně Hlasu Kateřina Novotná dodává: „Tyto neformální akce nás opravdu baví. S lidmi si člověk popovídá mnohem uvolněněji než na organizovaných debatách nebo seminářích. Navíc se při tom dobře nají a napije.“

Do konce roku chystá Hlas podobných akcí ještě několik. Třeba podzimní grilování, společné venčení psů nebo detektivní odpoledne. Více informací naleznete již brzy na našich webových stránkách i sociálních sítích.

Setkání s Hlasem

Aktuálně nejsou naplánována žádná setkání.

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2019

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru