Hlas zazní v Olomouci! Chystá se na veřejnou debatu i na neformální setkání s veřejností

Hlas zazní v Olomouci! Chystá se na veřejnou debatu i na neformální setkání s veřejností
5. 11. 2019
Hnutí Hlas vyráží opět do krajů. Tentokrát jeho členové v čele s předsedou Pavlem Teličkou dorazí do hanácké metropole. V Olomouci se zúčastní veřejné debaty, která prodiskutuje třicet let od sametové revoluce, a chystá i neformální setkání u piva či vína.

Zástupci hnutí Hlas dorazí do Olomouce v úterý 5. listopadu. Pavel Telička se stane jedním z panelistů na veřejné diskuzi s názvem 30 let svobody! A jak dál?, kterou pořádá Univerzita Karlova ve spolupráci s Univerzitou Palackého v Olomouci. Uskuteční se od 17:30 v Pevnosti poznání. Jedná se o akci, která je součástí programu Svobodná Olomouc – 30 let od sametové revoluce.

Pavel Telička vystoupí během druhého diskuzního panelu s názvem Zpátky do Evropy. Spolu s Teličkou vystoupí i bývalý premiér České republiky Vladimír Špidla i novinář Jindřich Šídlo. Velký prostor bude dán rovněž studentům, kteří každé téma představí v multimediálním videospotu. Rovněž budou pokládat první otázky a podílet se na moderaci večera. Moderátora Luboše Palatu doplní Kristína Pitoňáková, studentka Evropských studií a mezinárodních vztahů.

Po debatě bude následovat neformální setkání Hlasu s veřejností, kterého se zúčastní kromě Pavla Teličky i další členové hnutí, mezi nimiž nebudou chybět ani zástupci z Olomoucka. Akce proběhne od 19:00 v restauraci Šnyt Mikulda. Přijďte spolu s námi posedět nad sklenkou vína, piva či jiného moku. Témata hovoru záleží především na vás.

Následující výjezd Hlasu se uskuteční 12. listopadu v Českých Budějovicích!

Setkání s Hlasem

1. 5. 2024 - Praha
4. 5. 2024 - Plzeň

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru