Hned dva týmy hnutí Hlas se zúčastnily Běhu pro Paměť národa

Hned dva týmy hnutí Hlas se zúčastnily Běhu pro Paměť národa
18. 5. 2019
Za všechny, kteří to nevzdali. Tak zní motto Běhu pro Paměť národa, který se koná na podporu politických vězňů, válečných veteránů, obětí holocaustu, disidentů a všech bojovníků za svobodu. Letos se závodu zúčastnilo i nové hnutí Hlas, které vyslalo do běžeckého souboje hned dva týmy.

Běh pro Paměť národa se uskutečnil letos již počtvrté. Pražská část odstartovala v sobotu 18. května ráno před oborou Hvězda. Hlas zde ve štafetovém souboji reprezentovaly hned dva týmy složené nejen z kandidátů, ale rovněž z nejaktivnějších ambasadorů. Přehlédnutelní skutečně nebyli, jelikož v růžových tričkách mezi ostatními účastníky přímo zářili.

Přestože do toho daly oba týmy maximum, medailové pozice jim utekly jen o kousek. Pyšnit se tak mohou krásným bramborovým místem. Ale víte, co se říká – neštěstí ve hře, štěstí ve volbách! Tak vzhůru do posledního předvolebního týdne!

S kandidáty hnutí Hlas se můžete setkat ještě dnes na Letné. Příští týden pak bude věnován akcím v Praze. Kde přesně nás zastihnete, vás budeme včas informovat.

Setkání s Hlasem

Aktuálně nejsou naplánována žádná setkání.

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2019

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru