Hnutí Hlas vyráží do Brna! Zve na strojírenský veletrh i sklenku vína

Hnutí Hlas vyráží do Brna! Zve na strojírenský veletrh i sklenku vína
4. 10. 2019
Hlas vyráží znovu do krajů! Tentokrát míří do Brna, kde se od 7. do 11. října koná Mezinárodní strojírenský veletrh, který je vůbec nejvýznamnějším ve střední Evropě. Zve ale rovněž na neformální pondělní posezení nad sklenkou vína.

Na veletrhu budou zastoupeny všechny klíčové oblasti strojírenského i elektrotechnického průmyslu. Hlavním tématem letošního ročníku je digitalizace výroby. Velký prostor zde dostane ale rovněž oběhová ekonomika. Obě tyto problematiky nás velice zajímají, proto je jasné, že na veletrhu nebudeme chybět! Setkat se s námi budete moci hned v pondělí 7. října v odpoledních hodinách. Dorazí i předseda Hlasu Pavel Telička.

„Jsem zvědavý, jestli nám strojírenský veletrh skutečně ukáže okénka do 21. století,“ řekl Telička, „jestli nejen český průmysl je schopen nabídnout řešení pro palčivé problémy dneška. Ať už se jedná o klimatické změny či vyšší konkurenceschopnost.“ 

Diskutovat s Pavlem Teličkou a dalšími členy hnutí Hlas můžete ale nejen o oběhové ekonomice či strojírenském veletrhu. V podvečerních hodinách proběhne neformální posezení nad sklenkou vína v příjemném prostředí vinotéky justWINE (Dvořákova 1). Zde můžeme probrat úplně vše, co vás zajímá. Třeba probíhající mistrovství světa v ragby!

Těšíme se na vás!

 

Program v Brně – pondělí 7. října

Mezinárodní strojírenský veletrh

  • v odpoledních hodinách
  • najdete nás především kolem stánku Institutu cirkulární ekonomiky

Na sklenku s Pavlem Teličkou

od 18:00 v justWine (Dvořákova 1)

Setkání s Hlasem

1. 5. 2024 - Praha
4. 5. 2024 - Plzeň

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru