Hradec, Zlín, Brno i Brusel. Startuje další šňůra Hlasu

Hradec, Zlín, Brno i Brusel. Startuje další šňůra Hlasu
7. 5. 2019
Kandidáti hnutí Hlas v čele s místopředsedou Evropského parlamentu a lídrem kandidátky Pavlem Teličkou vyráží na další šňůru po České republice. Debatovat dorazí do Královéhradeckého kraje, do Zlína i Brna.

Další série setkávání a debat s veřejností startuje již v úterý 7. května, a to na náměstí 28. října od 13 do 17 hodin. Ještě předtím se kandidáti zastaví na kratší akci v Poděbradech, kde je zájemci zastihnou mezi 10 a 12 hodinou na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Ve čtvrtek 9. května pak vyrazí kandidáti do Zlína. Kromě hlavní akce, která proběhne od 13 do 17 hodin, se Pavel Telička zastaví také v blízkém domově důchodců a s přednáškou o fungování Evropské unie vystoupí na místní střední škole. Na večer pak přejede do Brna, kde se zúčastní debaty organizované Univerzitou Karlovou pod názvem “Česko, Evropa a svět”.

Tento týden se Pavel Telička zaměří také na české občany v Bruselu. Ve středu 8. května se totiž chystá do belgické metropole, aby debatoval nejen s pracujícími v evropských institucích. V sobotu pak vyrazí do Štrasburku.

Příští týden pak čekají hnutí Hlas Pardubice (14. května), Olomouc (16. května) či Ostrava (17. května).

Setkání s Hlasem

1. 5. 2024 - Praha
4. 5. 2024 - Plzeň

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru