Kandidáti hnutí Hlas se chystají do Liberce a Jablonce nad Nisou

Kandidáti hnutí Hlas se chystají do Liberce a Jablonce nad Nisou
1. 5. 2019
Předvolební kontaktní kampaň nabírá na obrátkách. Sotva se kandidáti hnutí Hlas v čele s místopředsedou Evropského parlamentu a lídrem kandidátky Pavlem Teličkou rozloučili s Plzní, už vyráží na další cestu. Tentokrát do Liberce a Jablonce nad Nisou, kam zavítají už ve čtvrtek 2. května.

Ústí nad Labem, České Budějovice, Tábor, Brno i Plzeň. To jsou všechno města, kam již stihlo hnutí Hlas v rámci své předvolební kontaktní kampaně dorazit. Kandidáti do evropských voleb se setkávají se zájemci na náměstích, v domovech důchodců, ve školách i v hospodách či kavárnách. Diskutují nejen o evropských záležitostech s eurooptimisty i euroskeptiky.

„Těší mě, že se mohu během kontaktní kampaně setkat nejen s lidmi, kteří nám fandí, ale mohu rovněž hovořit s těmi, kteří by nejradši z Evropské unie okamžitě odešli,“ říká Pavel Telička, „na takových rozhovorech mě nejvíc baví ta změna. Silně protievropští lidé z nich samozřejmě neodcházejí jako nadšenci do EU, ale začínají nad ní přemýšlet. V České republice chybí vyvážená, nepopulistická diskuze o evropských záležitostech. Dokazují to stovky rozhovorů, které jsem za poslední týdny vedl.“

Ve čtvrtek 2. května zamíří hnutí Hlas směr sever. Tentokrát můžete přijít debatovat do Jablonce nad Nisou, a to od 10 do 13 hodin na Mírové náměstí. „Přijďte si u kávy či čaje s perníčkem popovídat o všem, co vás zajímá o EU. Těším se na vás,“ zve rodačka Michaela Tejmlová, první dáma kandidátky. Odpolední program pak proběhne v Liberci na Soukenném náměstí, a to od 13 do 18 hodin.

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru