Nenechme vyprchat energii uplynulých dnů. Přidejte se k nám!

Nenechme vyprchat energii uplynulých dnů. Přidejte se k nám!
18. 11. 2019
Letenská demonstrace i velkolepé oslavy třiceti let svobody. Česká republika má za sebou výjimečný víkend, během něhož zaplnila ulice neskutečná atmosféra a energie, která by neměla přijít nazmar. Proto bychom rádi reagovali na sobotní výzvu Milionu chvilek pro demokracii a nabídli zájemcům, kteří se chtějí angažovat, místo v našich řadách.

Hlas je od počátku otevřen nejen zkušeným politikům, ale také všem, kteří mají touhu se učit a přinášet na českou politickou scénu pozitivní změny. Spíše než politické zkušenosti nás zajímá dynamika, energie a touha podílet se na utváření nové politické síly.

Co je tedy třeba udělat, abyste se mohli stát členy Hlasu? Je to jednoduché. Stačí nás kontaktovat na naší emailové adrese nove@hnutihlas.cz. Pokud ale preferujete komunikaci přes sociální sítě, můžete nám napsat rovněž na naše profily na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Nenechme nadšení, energii a zápal patrný v uplynulých dnech vyprchat. Česká politická scéna potřebuje nový impulz a tohle je vhodná příležitost. Jak lépe oslavit třicet let svobody v Česku, než snahou o zlepšení současných, pro nás nevyhovujících politických poměrů?

Setkání s Hlasem

Aktuálně nejsou naplánována žádná setkání.

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2019

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru