Pavel Telička pro Politickej podcast: Chci modernizovat tuto zemi a dát prostor mladým!

Pavel Telička pro Politickej podcast: Chci modernizovat tuto zemi a dát prostor mladým!
13. 3. 2020
Jak by měla vypadat nová politická platforma? Co má hnutí Hlas za sebou a co před sebou?Proč by se měli podporovat mladí lidé v politice? Jak to bylo s Andrejem Babišem a hnutím ANO? To a mnoho dalšího bylo tématem Politickýho podcastu.

Přibližně hodinu trvající rozhovor přinesl mnoho zajímavých témat. Pavel Telička dostal prostor pro objasnění plánů na vytvoření nové politické platformy, která pomalu vzniká a první zajímavé spojení by mohlo být oznámeno již v průběhu března. Důležitým tématem pak byla také snaha Hlasu o podporu mladých talentovaných tváři v politice.

Pro případnou spolupráci do krajských voleb vidím jako naši jedničku ve středočeském kraji člověka, kterému je 26 let. A já prostě vím, že to ten člověk zvládne. Je pravda, že možná nemá některé zkušenosti, ale má konkrétní témata a něco v nich již dokázal! A pro mě má podstatně vyšší kvalitu, než většina dnešních ministrů.“ Objasnil Pavel Telička svou myšlenku na podporu mládí v politice.

Druhá část rozhovoru se točila hlavně okolo hnutí ANO, jeho minulosti a přeměně z poměrně liberálního a spíše pravicově smýšlejícího hnutí v projekt jednoho člověka, tak jak jej známe dnes.

A Pavel Telička dodává: „Snažil jsem se, aby se hnutí ANO chovalo jako demokratický subjekt, ale ono se jím nikdy nestalo. Nikdo neměl s Andrejem Babišem tolik názorových střetů a složitých jednání jako já!“

Celý rozhovor je k dispozici na www.politickejpodcast.cz

Setkání s Hlasem

Aktuálně nejsou naplánována žádná setkání.

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2019

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru