Podporujeme odvolání Lipovské z Rady ČT

Podporujeme odvolání Lipovské z Rady ČT
7. 9. 2021
Vítáme, že volební výbor PS jednoznačně doporučil odvolání Hany Lipovské z Rady České televize. Je zřejmé, že účelová volba tří radních v květnu 2020 (Lipovská, Matocha, Veselý), jejímž hlavním cílem bylo destabilizovat ČT, se vymkla jejím autorům z rukou.

Od Lipovské teď dává ruce pryč ANO, SPD i KSČM. Tato sněmovna už zřejmě odvolání nestihne projednat, ale věříme, že ta příští bude do mediálních rad vybírat skutečné odborníky, nikoliv loutky stranických aparátů.

„Není možné, aby členem Rady ČT, do které volí členy Poslanecká sněmovna, byl někdo, kdo zároveň ve volbách do Poslanecké sněmovny kandiduje. Navíc ještě za extremistické hnutí, které popírá a překrucuje základní pravdy.“, komentuje 1. místopředseda hnutí HLAS

Setkání s Hlasem

1. 5. 2024 - Praha
4. 5. 2024 - Plzeň

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru