Poslední zastávky turné Hlasu – Pardubice, Olomouc i Ostrava

Poslední zastávky turné Hlasu – Pardubice, Olomouc i Ostrava
13. 5. 2019
Hnutí Hlas vyráží v čele s místopředsedou Evropského parlamentu a lídrem kandidátky Pavlem Teličkou do dalších českých měst, v nichž završí svou kontaktní kampaň. Poslední předvolební dny se totiž uchýlí do pražských ulic.

Předposlední týden předvolební kampaně odstartuje hnutí Hlas v úterý 14. května meetingem v Pardubicích, kam dorazí kandidáti ve 13 hodin na Pernštýnské náměstí. Po cestě stihnou ještě zastávku v Kolíně na Karlově náměstí, a to zhruba od 10 hodin. Pavel Telička se od 17 hodin stihne zúčastnit i debaty kandidátů do Evropského parlamentu v Ostravě v Centru PANT. Akce je určena pro veřejnost, vstup je zdarma.

Další předvolební diskuze se pak zúčastní Pavel Telička v Holešově, a to ve středu 15. května v Kinu Svět. Akce, kterou pořádá Národní parlament dětí a mládeže, má podpořit větší informovanost o volbách u mladých lidí. Večer pak stihne i debatu na pražské Právnické fakultě pořádané u příležitosti 15 let České republiky v EU. Akce startuje v 19:30.

Celou kontaktní šňůru pak Hlas zakončí v Olomouci a v Ostravě, kam zavítá na happeningy ve čtvrtek a pátek 16. a 17. května. V Olomouci dorazí kandidáti na Horní náměstí, v Ostravě na Masarykovo náměstí. Akce se uskuteční vždy mezi 13. a 18. hodinou. V Olomouci je naplánován i večerní program. Více informací naleznete na našich sociálních sítích.

Setkání s Hlasem

1. 5. 2024 - Praha
4. 5. 2024 - Plzeň

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2024. Přijďte nás podpořit ve volbách do Evropského parlamentu ve dnech 7. - 8. června 2024

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru