Tour de HLAS – celorepublikové turné je v plném proudu

Tour de HLAS – celorepublikové turné je v plném proudu
24. 4. 2019
Klíčovým dnem hnutí Hlas, v jehož čele stojí místopředseda Evropského parlamentu Pavel Telička, se stal čtvrtek 11. dubna. Nejenže proběhla tisková konference, na které Hlas představil své kandidáty a program, ale rovněž došlo k zahájení kontaktní kampaně.

Ta odstartovala v Ústí nad Labem, kde Telička debatoval u improvizovaného kulatého stolu přímo na jednom z hlavním náměstí.Ústí nad Labem se tak stalo první z mnoha zastávek, kam Pavel Telička spolu s dalšími kandidáty hnutí Hlas dorazí v rámci horké fáze předvolební kampaně. Další zastávkou budou České Budějovice (23. dubna), Brno (25. dubna), Plzeň (30. 4.), Liberec (2. 5.), Hradec Králové (7. 5.), Zlín (9. 5.), Pardubice (14. 5.), Olomouc (16. 5.) či Ostrava, kam zavítají 17. května. V plánu je ale i spousta menších měst.

A co vše hnutí Hlas během intenzivní kontaktní kampaně chystá? Každé ze zmiňovaných měst se může těšit na stánek, na němž si mohou zájemci s Pavlem Teličkou a dalšími kandidáty pohovořit, případně se zúčastnit debaty na téma Evropské unie. A to přímo na náměstích pod otevřeným nebem. Žádné nudné konferenční sály nebo zasedačky. Zváni jsou úplně všichni – mladí a staří, dělníci a manažeři, euroskeptici i euronadšenci.To ale není vše, na co se kandidáti hnutí Hlas v čele s Pavlem Teličkou během kontaktní kampaně chystají. Dopolední a podvečerní program bude rovněž patřit setkávání s občany – tentokrát však v hospodách, kavárnách či v domovech důchodců. A to nejen ve velkých městech, která pokrývá oficiální program. Konkrétní informace o jednotlivých zastávkách budou zveřejňovány na facebookové stránce hnutí Hlas či na webových stránkách www.hnutihlas.cz

Setkání s Hlasem

Aktuálně nejsou naplánována žádná setkání.

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2019

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru