Výzva Hlasu: přidejte se!

Výzva Hlasu: přidejte se!
6. 6. 2019
Vyzýváme všechny, kterým není lhostejný osud naší země a kteří s obavami sledují, kam se naše společnost ubírá, aby se přidali k hnutí Hlas.

Svět se dramaticky mění, ale Česká republika jako by se po vzoru některých okolních zemí vracela v čase a uzavírala do sebe. Liberální demokracie a právní stát čelí silnému tlaku nacionalistů a autoritářů.

Chceme to změnit. Chceme prosadit vizi fungující a moderní země v srdci Evropy.  Chceme změnit současné neblahé směřování naší země, hlouběji ji zakotvit na Západě a modernizovat. Chceme z Česka sebevědomou zemi. Chceme vládu většiny, která nebude omezovat práva menšin. Věříme, že zvolení do veřejného úřadu neznamená beztrestnost a že vyvolávání strachu a nenávisti je nebezpečné a je třeba se mu postavit.  Chceme se spojit se všemi, kteří nechtějí žít v zaostalé periférii svobodného světa ovládané obchodníky se strachem a přisluhovači nedemokratických režimů.

Ve druhé polovině 2022 bude Česko předsednickou zemí EU. Místo toho, abychom se již dnes připravovali na tuto klíčovou roli, ve vztahu k našim partnerům ztrácíme zbytky naší důvěryhodnosti. Změna je nutná. K tomu potřebujeme i vás!

Jsme prozápadní, liberální a otevřená středopravá platforma, která se tři měsíce po svém vzniku stala v evropských volbách nejsilnější českou mimoparlamentní politickou silou. U zrodu hnutí stáli lidé s dlouholetou zkušeností z evropské politiky a z dalších oborů a přidalo se i množství mladých lidí, kterým současná situace vadí a chtějí ji změnit.

Nenabízíme nic menšího než šanci utvářet budoucnost naší země.  Pokud máte pocit, že váš hlas není slyšet a že vaše názory nikdo nezastupuje, přidejte se k hnutí Hlas. Je to jednoduché: napište nám na nove@hnutihlas.cz a my se ozveme.

Váš Hlas

Setkání s Hlasem

Aktuálně nejsou naplánována žádná setkání.

Náš program

Program hnutí Hlas do voleb do Evropského parlamentu 2019

Newsletter

Zajímá vás, co se děje v Hlasu nového a jaké jsou naše názory na důležitá politická témata a dění ve společnosti? Přihlaste se k odběru novinek a našeho newsletteru.

Pojďte do toho s námi

Jsme vám sympatičtí a uvažujete o tom, že byste se stal/a naším členem nebo podporovatelem? Všechny důležité informace najdete v odkazu.

Přihlášení do newsletteru